Gépi földmunka

Földmunka és tereprendezés korszerű gépekkel és képzett szakemberekkel. Gépparkunkban a kisebb Bobcat munkagépek és a nagyobb árokásó és markológépek egyaránt megtalálhatóak, így szinte bármilyen típusú gépi földmunkát eltudunk végezni.

  • Árokásás
  • Alapásás
  • Tereprendezés
  • Építési területek előkészítése
  • Térkövezés

Földmunka korszerű gépekkel nagyobb volumenben is

Cégünk gépparkja lehetővé teszi, hogy nagyobb, összetettebb gépi földmunkát igénylő projektben is segíteni tudjunk. Ezáltal ipari létesítmények, csarnokok vagy bármilyen nagyobb volumenű földmunkát igénylő projekt esetén állunk megbízóink rendelkezésére.

Országosan vállalunk nagyobb volumenű gépi földmunkákat. 

Számunkra fontos az elvégzett munka jó színvonala, amit a tervezési folyamattól egészen az átadásig kellő alapossággal végzünk.

Kérje díjmentes árajánlatunkat: +36 70 222 7918

Kik vagyunk mi?

Cégünk sokéves tapasztalattal, felkészült mesterekkel és munkatársakkal várja az útépítéssel, aszfaltozással, kátyúzással kapcsolatos megrendeléseket mind magánszemélyektől, mind pedig közintézményektől, önkormányzatoktól.

Hiszünk a precíz, megbízható és tiszta munkában, melyet igyekszünk a legnagyobb szakértelemmel, magas minőségű anyagokkal és kiváló eszközökkel végrehajtani.

A tökéletes kivitelezéshez és kifogástalan végeredményhez szemmel tartjuk partnereink speciálisabb igényeit is, melyeket mindig összehangolunk a műszaki és technikai lehetőségekkel, hogy időtálló és hosszútávú megoldások születhessenek.

Alapelvünk a kiváló minőségű munka, így csak és kizárólag a legmodernebb anyagokkal és technológiával dolgozunk és az elvégzett munkára teljes körű garanciát biztosítunk.

Precizitás és megbízhatóság

Munkánkat a lehető legnagyobb odafigyeléssel és szakértelemmel végezzük.

Ingyenes felmérés

Az ajánlatkérés és a felmérés minden esetben ingyenes.

Garancia

Csak kiváló minőségű alapanyagokkal dolgozunk, így az elvégzett munkákra teljes körű garanciát vállalunk.

Megfizethető ár

Ha Önnek is fontos a minőségi munka megfizethető áron, hívjon minket!