Térkövezés‎

A térkövezés rendkívül népszerű, hiszen esztétikus, tiszta, rendezett hatást kelt. Nem csak magánházak udvaraiban, de közintézmények, irodaépületek összekötő útjaiként is tökéletes lehet.

Valamennyi épületstílushoz, formához és a legtöbb talajviszonyhoz is könnyedén alkalmazható.  Ideális a gyalogosforgalom és a személygépkocsik számára. Ezen felül közkedvelt parkokban, köztereken, előkertekben, kerti utakként, járdaként, teraszként használva.

Lerakása szakmai felkészültséget igényel, hiszen könnyen megsüllyedhetnek, elmozdulhatnak a térkövek, amelyek idővel már nem tudják megfelelően ellátni funkciójukat. Cégünk sokéves munkatapasztalattal vállal magánszemélyek, cégek és intézmények számára professzionális kivitelezést az egyedi igények és elvárások figyelemben tartása mellett.

Korrekt határidőkkel és árakon biztosítunk beton viakolor térkő lerakást, melyek garantáltan időtállók lesznek.

Kérje díjmentes árajánlatunkat: +36 70 222 7918

Kik vagyunk mi?

Cégünk sokéves tapasztalattal, felkészült mesterekkel és munkatársakkal várja az útépítéssel, aszfaltozással, kátyúzással kapcsolatos megrendeléseket mind magánszemélyektől, mind pedig közintézményektől, önkormányzatoktól.

Hiszünk a precíz, megbízható és tiszta munkában, melyet igyekszünk a legnagyobb szakértelemmel, magas minőségű anyagokkal és kiváló eszközökkel végrehajtani.

A tökéletes kivitelezéshez és kifogástalan végeredményhez szemmel tartjuk partnereink speciálisabb igényeit is, melyeket mindig összehangolunk a műszaki és technikai lehetőségekkel, hogy időtálló és hosszútávú megoldások születhessenek.

Alapelvünk a kiváló minőségű munka, így csak és kizárólag a legmodernebb anyagokkal és technológiával dolgozunk és az elvégzett munkára teljes körű garanciát biztosítunk.

Precizitás és megbízhatóság

Munkánkat a lehető legnagyobb odafigyeléssel és szakértelemmel végezzük.

Ingyenes felmérés

Az ajánlatkérés és a felmérés minden esetben ingyenes.

Garancia

Csak kiváló minőségű alapanyagokkal dolgozunk, így az elvégzett munkákra teljes körű garanciát vállalunk.

Megfizethető ár

Ha Önnek is fontos a minőségi munka megfizethető áron, hívjon minket!