Mart aszfaltozás még tavalyi áron!

A mart aszfalt kiválóan alkalmas kisforgalmú utakhoz, hétvégi telkek bekötő útjaihoz, mezőgazdasági, illetve szilárd, burkolat nélküli utakhoz egyaránt.

Ideális útépítési és térburkolási célokra, hiszen szinte azonnal használható, nagy teherbírású, por-, és sármentes, időtálló és kifejezetten olcsó eljárási mód.

Ahhoz azonban, hogy ne csak pár hónapig őrizze meg jó minőségét, fontos a csapadék elvezetése tükör kialakításával, emulzió alkalmazása, többszöri tömörítés, vagyis speciális szaktudást és tapasztalatot igényel.

Számunkra fontos az elvégzett munka jó színvonala, amit a tervezési folyamattól egészen az átadásig kellő alapossággal végzünk. Professzionális eszközökkel és kiváló alapanyagokkal dolgozunk, hogy időtálló, műszakilag megfelelő végeredményt tudjunk felmutatni.

Kérje díjmentes árajánlatunkat: +36 70 222 7918

Kik vagyunk mi?

Cégünk sokéves tapasztalattal, felkészült mesterekkel és munkatársakkal várja az útépítéssel, aszfaltozással, kátyúzással kapcsolatos megrendeléseket mind magánszemélyektől, mind pedig közintézményektől, önkormányzatoktól.

Hiszünk a precíz, megbízható és tiszta munkában, melyet igyekszünk a legnagyobb szakértelemmel, magas minőségű anyagokkal és kiváló eszközökkel végrehajtani.

A tökéletes kivitelezéshez és kifogástalan végeredményhez szemmel tartjuk partnereink speciálisabb igényeit is, melyeket mindig összehangolunk a műszaki és technikai lehetőségekkel, hogy időtálló és hosszútávú megoldások születhessenek.

Alapelvünk a kiváló minőségű munka, így csak és kizárólag a legmodernebb anyagokkal és technológiával dolgozunk és az elvégzett munkára teljes körű garanciát biztosítunk.

Precizitás és megbízhatóság

Munkánkat a lehető legnagyobb odafigyeléssel és szakértelemmel végezzük.

Ingyenes felmérés

Az ajánlatkérés és a felmérés minden esetben ingyenes.

Garancia

Csak kiváló minőségű alapanyagokkal dolgozunk, így az elvégzett munkákra teljes körű garanciát vállalunk.

Megfizethető ár

Ha Önnek is fontos a minőségi munka megfizethető áron, hívjon minket!