Kátyúzás

Sajnos az időjárás és az igénybevétel évről-évre nyomot hagy aszfaltozott útjainkon, a víz ráfolyik, behatol a repedésekbe, majd a hidegben megfagy, amellyel komoly károkat képes okozni.

Vállaljuk a már meglévő és korábban elkészült utak karbantartását, kátyúzását, a kisebb és nagyobb törések, horpadások, leválások és felpúposodások helyreállítását. A folyamathoz kétféle módszer is létezik. A stabilabb, tartósabb megoldás során szélvágással gyakorlatilag kiemeljük a hibás területet és helyére formálható aszfaltot öntünk.

Ezzel szemben csupán ideiglenes eredményt hozhat, ha a kátyúzás során csak a megrongálódott részen terítünk el aszfaltfoltokat. Viszont mindkét esteben fontos a jól átgondolt tervezés és pontos műszaki kivitelezés, melynek cégünk tökéletesen képes megfelelni. Útépítésben jártas szakemberekkel, sokéves munkatapasztalattal dolgozunk, kiváló minőségű termékekkel és eszközökkel.

A felméréstől az átadásig igyekszünk egyértelműen tájékoztatni megrendelőinket, törekszünk a pontosságra, a korrekt határidőkre és árakra egyaránt.

Kérje díjmentes árajánlatunkat: +36 70 222 7918

Kik vagyunk mi?

Cégünk sokéves tapasztalattal, felkészült mesterekkel és munkatársakkal várja az útépítéssel, aszfaltozással, kátyúzással kapcsolatos megrendeléseket mind magánszemélyektől, mind pedig közintézményektől, önkormányzatoktól.

Hiszünk a precíz, megbízható és tiszta munkában, melyet igyekszünk a legnagyobb szakértelemmel, magas minőségű anyagokkal és kiváló eszközökkel végrehajtani.

A tökéletes kivitelezéshez és kifogástalan végeredményhez szemmel tartjuk partnereink speciálisabb igényeit is, melyeket mindig összehangolunk a műszaki és technikai lehetőségekkel, hogy időtálló és hosszútávú megoldások születhessenek.

Alapelvünk a kiváló minőségű munka, így csak és kizárólag a legmodernebb anyagokkal és technológiával dolgozunk és az elvégzett munkára teljes körű garanciát biztosítunk.

Precizitás és megbízhatóság

Munkánkat a lehető legnagyobb odafigyeléssel és szakértelemmel végezzük.

Ingyenes felmérés

Az ajánlatkérés és a felmérés minden esetben ingyenes.

Garancia

Csak kiváló minőségű alapanyagokkal dolgozunk, így az elvégzett munkákra teljes körű garanciát vállalunk.

Megfizethető ár

Ha Önnek is fontos a minőségi munka megfizethető áron, hívjon minket!